Tuesday, May 14, 2013

Segmen Follow April hingga Disember 2013

Assalam...

tadi aku blogwalking..maklumla..aku kan baru lagi suam2 dalam berblogging ni :)
hehehe..
tetiba..jumpa ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Macam best je kan segmen follow memfolow ni..ahak...okey..sy memfollow ahkaks ini..
tapi blog aku still takda follower..sedeynys dey dey dey...huaaa

till meet again..daaaaa~



26 comments:

  1. Alhamdulillah cik akak jadi peserta pertama belog adik...memang satu penghargaan untuk cik akak...masyaAllah....makseh dear support segmen cik akak nie....adik bolehlah beramah-mesra dengan peserta segmen cik akak tu....lepas nie cik akak masukkan link adik dalam senarai perserta....:)

    ReplyDelete
  2. wah akak...time kasih sebab sudi follow blog kite yg xbrpa cantik ni :) tima kasih akak..sukenye...time kasih..:)

    ReplyDelete
  3. follower ke 2 hihi,alah tpe ,bselah pertama berblog memg tk ramai yg kenal blog kita,kita pun cmtu jgk,btw truskan join segmen nt ramai la tu ye,hihi

    ReplyDelete
  4. Salam adik maniss. Akak follow adik ni. Be number 4. Hikss. Anyway, salam ukhwah dik.
    Jemput jenguk blog akak. Still masih baru lagi.
    Anyway, nak habaq maii ni, header kite nak lebih kurang sama laahh syg. Hihihi. Nice to know you.. <3

    ReplyDelete
  5. adik baca entri cik akak nie :)


    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/nostalgia-cik-akak-masa-mula-mula-cik.html

    ReplyDelete
  6. im the lucky fifth ! yeay !

    opps, dtg dari blog cik akak tauuu. cik akak sangat baek juga. :D

    ReplyDelete
  7. keep on blogging! :D Hana follow sini :)

    p/s : better buang word verification untuk senang komen.. boleh cek di settings, comment.. tick pada No untuk Word Verification dan save :)

    ReplyDelete
  8. salam kenal adik.. akak datang dari blog cik akak.. akak follow adik.. #7.. happy blogging ya.. :D

    ReplyDelete
  9. follower ke 8 blog sis..
    http://iqmareffendy99.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Salam...Follow sini..ukhuwah fillah...
    Moga dapat jalinkan hubungan persaudaraan..
    salam ukhuwah.. ^_^

    ReplyDelete
  11. dtg dr segmen sama..done follow 12

    http://kakikerja.blogspot.com/2013/05/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    ReplyDelete
  12. Datang sini n follow you, salam perkenalan... follow back noorkhuzieenperli.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. salam ukuwah fillah, selamat berkenalan. ^^

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum..Salam ukhwah ya sodiqi ,done follw 16.. dtg dri entry nie> http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/nostalgia-cik-akak-masa-mula-mula-cik.html..

    ReplyDelete
  15. time kasih semua, time kasih cik akak...wah cik akak bnyak membantu :)

    ReplyDelete
  16. balas kunjungan dan follow sini :)
    http://www.fatindiana.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    ReplyDelete
  17. thanks mimi sebab singgah..saya balas kunjungan, done follow back..anyway, nama sama dgan adik saya..:-)

    ReplyDelete
  18. hai..selamat berkenalan.done follow you. ^_^

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-2..Jemput singgah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    ReplyDelete
  20. dr segment sama + dah follow.
    jom singgah sambil follow blog sy. :)
    http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/05/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    ReplyDelete
  21. dtg dri segmen yg sma

    http://auniizzahjafri.blogspot.com/2013/05/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    ReplyDelete
  22. Assalammualaikum..hai..akk dr segmen sama..da follow sini..hope sudi follow akk juga ya..:)
    http://qasehreena.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember.html

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum. Blogwalking sini.

    Btw, Jom join segmen ni. Tak kisah nak buat entry atau pun tak. Yang penting, harap sudi join untuk memeriahkan lagi segmen ni XD

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-sampai-muntah-free.html

    ReplyDelete
  24. HI , Salam perkenalan.

    Dari segmen yang sama! Datang singgah dan follow.
    Jemput singgah Segmen Follow April hingga Disember 2013 by Cik Akak Omei & keep in touch.

    ReplyDelete
  25. Tahniah...sila hantar maklumat

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/01/tahniah-pemenang-segmen-follow-april.html

    ReplyDelete